A világ

Röviden: természetfeletti lényeket irtó egyéb természetfeletti lények vagy emberek egy urban fantasy játékban. :)

A történet napjaink Amerikájában játszódik, ahol a játékosok (vadászok) kiemelkedő képességeiknek hála – amiket a növekvő szörnyáradat miatt lassan szinte naponta tesztelhetnek – felvételt nyernek egy titkos társaságba, ahol aztán különböző küldetéseket kell majd teljesíteniük.

A vadászok lehetnek emberek, de akár démonok, angyalok, vámpírok,vérfarkasok vagy dzsinnek is.

Emberként a vadászok veteránok (SPN RPG 27. o.), tehát már valamennyire tájékozottak a természetfeletti világ dolgaiban és jópár sikeres “vadászat” van a hátuk mögött.

Egyéb természetfeletti lényként a Guide to the Hunted könyv 122. oldalától lehet szemezgetni a tulajdonságok között. Itt fel kell venni bizonyos hátrányokat cserébe a természetfeletti erőkért.

Ebben a világban semmi nem fekete-fehér. Egy démonnak lehetnek sokkal tisztább szándékai mint egy dühtől vagy fals ideáiktól elvakított angyalnak. A fő cél pedig közös; megakadályozni a világvégét.

Minden szereplőnél fontos a háttértörténet, hogy miért is lett vadász vagy hogyan lett belőle az ami. Mik a fő motivációi. Kit szeret, kiket nem. Ebből érdekes interakciók születhetnek majd játék közben. (Egy angyal és egy démon közös bevetésen stb. :) )

Egykor szinte minden természetfeletti lény ember volt. Az angyalok nem emlékeznek rá, a démonok viszont igen, ahogyan a többi lény is. Erre is érdemes egy kis történetet összehozni.

A világ

Supernatural Mytia Mytia